شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در نمایشگاه فناوری های برتر چین (CHTF) حضور می یابند

مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با بیان اینکه یک هیات تجاری و فناور متشکل از شرکتهای دانش بنیان، فناور و خلاق ایرانی عازم چین می شوند، گفت: بازدید و حضور در نمایشگاه فناوری های برتر چین (CHTF) یکی از مهم ترین برنامه های این سفر است. این نمایشگاه بزرگترین و با نفوذ ترین نمایشگاه علمی و فناوری است.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پرویز کرمی درباره حضور یک هیات تجاری در چین، عنوان کرد: با حمایت مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی ،یک هیات بلندپایه تجاری و فناوری ایرانی ۱۹ تا ۲۳ آبان ماه سال جاری به ریاست معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به کشور چین سفر می کنند تا شرایط همکاری‌ها و تعاملات بین دو کشور را بررسی کنند.

مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری افزود: این هیات تجاری و فناوری که متشکل از نمایندگان شرکت های دانش بنیان است، در این سفر با شرکت های متناظر چینی دیدارهای دو جانبه خواهند داشت و نشست های رو در رو برگزار می کنند.

دبیر ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان در ادامه  اهداف این سفر را مورد توجه قرار داد وگفت: این سفر با هدف بازارسازی و صادرات برای محصولات  دانش بنیان” ایران ساخت” در فراسوی مرزها انجام می شود.

کرمی در ادامه تصریح کرد: با توجه به رویکرد معاونت علمی و فناوری و صندوق نوآوری و شکوفایی برای کمک به صادرات محصولات دانش‌بنیان “ایران ساخت” و ایجاد و تقویت برندهای ایرانی، یک هیات تجاری به ریاست معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و جمعی از مدیران شرکت های دانش بنیان با حمایت مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری و صندوق نوآوری و شکوفایی به کشور چین اعزام می شود.

مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری درباره برنامه این سفر فناوری تجاری گفت: بازدید از نمایشگاه فناوری های برتر چین (CHTF) یکی از  مهم ترین برنامه های این سفر است. این  نمایشگاه بزرگترین و با نفوذ ترین نمایشگاه علمی و فن آوری در زمینه های مختلف مانند نسل جدید فناوری اطلاعات، سوخت و انرژی های جدید سیستمهای الکترونیک، زیست فناوری، حفاظت از محیط زیست است.

دبیر ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان افزود: حضور شرکت های دانش بنیان ایرانی در این نمایشگاه معتبر جهانی کمک موثری در معرفی محصولات و توانمندی های ایران به جهان است. محصولاتی که می توانند یک بازار جهانی و مقبول داشته باشند.

کرمی با بیان اینکه این نمایشگاه هر ساله به میزبانی مشترک وزارتخانه ها و کمیسیون های‌‌ دولتی چین و شهرداری شهر شنزن در این شهر برگزار می شود گفت:  این نمایشگاه بعد از سال ها توسعه و پیشرفت به یکی از مهمترین رویداد های فن آوری در جهان مبدل شده و نقش مهمی در ارتقاء همکاری ها ومبادلات علمی، اقتصادی و تکنولوژیکی میان کشورهای مختلف دنیا را ایفا می کند.

وی درباره محورهای این نمایشگاه، اظهار داشت: فناوری اطلاعات و ارتباطات، انرژی های جدید، سیستم های الکترونیک و اپتوالکترونیک و صفحه نمایش های لمسی از جمله محورهای اصلی این نمایشگاه بین المللی است.

دبیر ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به دیگر اهداف اعزام شرکت های تجاری ایرانی به چین، گفت: از دیگر اهداف اعزام این شرکت ها به چین به مواردی چون شرکت در نشست های تجاری رو در رو با شرکت های چینی در شانگهای و شنزن، بازدید از پارک صنعتی سوژو، ایجاد پاویون ملی ایران و بازدید از نمایشگاه فناوری‌های پیشرفته چین اشاره کرد.

منبع : معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

ارسال یک پیام
با عضویت در خبرنامه ، آخرین اخبار نوروچلنج را از طریق ایمیل خود دریافت کنید.